Spaghetti alla carbonara kicsit, másképp

2013. január 29., kedd · Posted in , ,

Az eredeti carbonarahoz a szószt tejföllel, reszelt sajttal és tojássárgával kell készíteni. Én kicsit változtattam a recepten, ezért a sajátomat írom le. 



Hozzávalók:
  • bacon,
  • só,
  • bors,
  • tejföl,
  • juhsajt. 
  • spagetti. 
Először is megfőztem a spagettit al dente (haraphatóra, vagyis nem teljesen puhára). A bacont vékony csíkokra vágtam és serpenyőben (olaj nélkül) megpirítottam.  Hozzáadtam a tejfölt és a juhtúrót, sóztam, borsoztam, hagytam összerotyogni és ráöntöttem a spagettire. Nagyon finom lett így is.

2 Responses to “Spaghetti alla carbonara kicsit, másképp”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
martinelli. Üzemeltető: Blogger.